За нас

Чавле е една од водечките онлајн продавници за мебел во светот. Ние сме компанија со традиција од 1950 година, бидејќи секогаш го ставаме клиентот на прво место. Искуството за купување фокусирано на клиентите отсекогаш било наша цел и се гордееме со нашите сеопфатни политики што нè ставија во царството над и надвор од нашите конкуренти. Овде, во CHAVLE , веруваме во пренесување на длабоко намалените продажни цени на нашите клиенти, обично заштедувајќи им од 30-70% од малопродажните трошоци.

Нашата компанија е изградена на ЧЕТИРИ основни принципи:

- Одлични производи
- Одлични цени
- Одлична услуга за клиенти

-ТРАДИЈА И КВАЛИТЕТ ОД 1950 ГОДИНА

Ние веруваме дека опслужувањето на нашите клиенти има одговорност да се осигура дека тие се задоволни со нивните купувања. Ќе дадеме се од себе за да се погрижиме нашите клиенти да бидат задоволни. Ние веруваме дека можеме да создадеме добро влијание во индустријата засекогаш со фокусирање на потребите на нашите клиенти.

Драго ни е што го најдовте патот до онлајн продавницата која е позната не само по големите попусти, туку и по нашата врвна услуга за клиенти. Се надеваме дека често ќе се враќате и ќе ја раширите веста на сите ваши пријатели! Купувајте кај нас денес и видете ја разликата CHAVLE LLC .

Contact Us

Do you have any question?