Политика за испорака

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

Драго ни е што им носиме на нашите клиенти голема вредност и услуга. Затоа обезбедуваме бесплатна испорака од нашите магацини во Њу Џерси преку ePacket или EMS и во САД преку USPS.

Во Македонија, Србија и Хрватска магацин во Македонија, Прилеп

ИЗГУБЕНИ/ИСЧЕСНИ ПАКЕТИ

Чавле ДОО не е одговорен доколку погрешната адреса е ставена за време на процесот на наплата. Ве молиме проверете дали вашата адреса за наплата и испорака е точна пред да ја обработите вашата нарачка. Ако сме направиле грешка, целосно ќе ја преземеме одговорноста за оригиналната нарачка што е направена за вас бесплатно.

ОБИЧАИ

Ние не сме одговорни за какви било сопствени такси откако ќе се испорачаат предметите. Со купување на нашите производи, вие се согласувате дека еден или повеќе пакети може да ви бидат испорачани и може да добијат приспособени такси кога ќе пристигнат во вашата земја.

ВРЕМЕ НА ИСПОРАКА

Времето на испорака варира во зависност од локацијата. Ова се нашите проценки:

Локација

*Проценето време на испорака

Соединетите Американски Држави и Канада

8-14 работни дена

Македонија, Србија и Хрватска

8-15 работни дена

Максимално време на испорака – 45 работни дена.

*Ова не го вклучува нашето време за обработка од 2-5 дена.

*Сите времиња на испорака исклучуваат доцнење со царинење/царинаИНФОРМАЦИИ ЗА СЛЕДЕЊЕ

Ќе добиете е-пошта со број за следење откако вашата нарачка ќе биде испратена, но понекогаш поради бесплатна испорака, следењето не е достапно.

МОЕТО СЛЕДЕЊЕ КАЖУВА „ВО МОМЕНТОТ НЕ СЕ ДОСТАПНИ ИНФОРМАЦИИ“.


За некои транспортни компании, потребни се 2-5 работни дена за да се ажурираат информациите за следење на системот. Ако вашата нарачка е направена пред повеќе од 5 работни дена и сè уште нема информации за вашиот број за следење, ве молиме контактирајте со нас.

ДАЛИ МОИТЕ ПРОТИВ ЌЕ БИДАТ ПРАТЕНИ ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ?

Од логистички причини, предметите во истото купување понекогаш ќе бидат испратени во посебни пакети, дури и ако сте навеле комбинирана испорака.

Доколку имате други прашања, ве молиме контактирајте со нас и ние ќе се потрудиме да ви помогнеме.

Contact Us

Do you have any question?