Elif

ден47,302.50

Високо квалитетна маса со уникатен италијански дизајн, дизајниран од италијански дизајнери. Маса која изобилува со луксуз и го прави вашиот дом уникатен и во тренд.  Ногарките се изработени од внимателно избрано ореово дрво кој и дава дополнителна цврстина  на самата маса.

  • Димензии: 1100 х 78 cm
  • Материјал на конструкција:  Орев масивно дрво
  • Материјал на плотна: Стакло
  • Боја: Орев натур

**Цената е само за трпезариската маса

SKU: 30 Category: Tags: , , , ,