Butcher

ден15,750.00

Високо квалитетна клуб маса со уникатен италијански дизајн, дизајниран од италијански дизајнери. Маса која изобилува со луксуз и го прави вашиот дом уникатен и во тренд.  Ногарките се изработени од внимателно избрано дабово дрво кој и дава дополнителна цврстина  на самата маса.  Масата има димензии 160 х 90 х 78 cm. и има можност за продолжување.

  • Димензии: 95 х 127 х 40 cm
  • Материјал на конструкција: Буково дрво
  • Материјал на плотна: Стакло
  • Боја: Бела
Category: