• Chair Cavalo – Blue

  Единечна високо квалитетна  удобна столица, тапацирана во најквалитетна еко ткаенина. Ногарите на столицата се изработени од  цврсто буково дрво, додека во средишниот дел на столицата се поставени  5 cm. HR пена која нуди удобно и…
 • Chair Malibu – Blue

  ден0.00
  Високо квалитетна луксузна столица, со унукатен дизајн подготвен од врвни италијански дизајнери. Самата столица нуди врвна удобност и комфорт при седењето.  Столицата е обвиткана со прозрачна еко ткаенина. Ногарите на столицата се изработени од  посебно…
 • Chair Omega – Blue

  ден52.50
  Единечна високо квалитетна  удобна столица, тапацирана во најквалитетна еко ткаенина. Ногарите на столицата се изработени од  цврсто буково дрво, додека во средишниот дел на столицата се поставени  5 cm. HR пена која нуди удобно и…
 • Chair Sicilija – Blue

  Високо квалитетна столица, со унукатен дизајн подготвен од врвни италијански дизајнери.  Самиот префинет дизајн ја прави оваа столица да изгледа луксузно. Столица е  обвиткана во луксузна еко прозрачна ткаенина. Ногарите на столицата се изработени од …